Lampegats Liedjes Fist 2017

Afgelopen zaterdag hebben we na een hele tijd weer een optreden gehad in ons Lampegat, en dan nog wel in de Effenaar. 

Op het Lampegats Liedjes Fist maakt een zanger of act een liedje samen met een kapel. De leukste en origineelste wint de avond. De organisatie van Lampegats Liedjes Fist had ons gevraagd om in de pauze en aan het einde wat nummertjes te spelen. Voor ons een mooie kans om in de “nieuwe” setting eens lekker samen te toeteren.

Ook al spelen de meeste van ons al een aantal jaar, was het vanavond toch een avond waar sommige van ons weer wat zenuwen hadden. Het eerste optreden met een nieuwe sous, een baritone minder en onze “nieuwe” basschuif Jaapio was zelfs al zover dat hij mee kon doen! Gelukkig was onze Don er om te supporteren en ons van een drankje te voorzien.

Het was lekker druk en het eerste setje was na 22:30 een feit. Iedereen was weer erg enthousiast. Wij kunnen je vertellen dat we afgelopen woensdag repetitie hebben gehad en dat 1 van de nieuwe nummers nog niet zo heel goed ging. We waren super mega blij dat dit tijdens het optreden wel goed ging en dan valt er een hele last van je schouders af en kan je lekker gaan genieten van de rest van de nummers die nog voorbij moeten komen. 

We zouden zoals gezegd ook afsluiten. De prijsuitreiking liep iets uit waardoor enkele wat lekker aan het “jammen” waren backstage..

Na dat de winnaar bekend werd gemaakt hebben we nog setje gemaakt. Natuurlijk was het wennen en we zijn er nog niet, maar wat zijn we trots dat we al zo snel een degelijke set konden afleveren. In tegenstelling tot 5 jaar geleden zouden we stokstijf stil gestaan hebben met al deze veranderingen maar nu hebben we vooral nog meer gelachen en plezier gemaakt. Aan het einde van onze laatste set ging er bij iedereen een lekker een biertje (en een cola) in. Onze vuurdoop hebben we gehad en deze ging vrij goed. 

Next stop: Zaterdag 28 januari; Kakofonie 2017 in Reeuwijk.  Leuk is dat we 5 jaar geleden hier ons eerste optreden hadden. We weten zeker dat we dit keer heel anders voor de dag komen. 

Lampegats Liedjes Fist bedankt voor de gezellige avond en de warming-up richting carnaval 2017!

Klik hier voor de foto's

Nieuws

XBB Sponsoren

image image image image

XBB Events

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
No Image
Datum :  11-03-2018
12
13
14
15
16
17
18
19
Datum :  19-03-2018
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

XBB Video

XBB Tweets