Carnaval 2017

Vrijdag avond was het dan zover. Eigenlijk hebben we tijdens de oprichting van XBB afgesproken dat carnaval niet ons hoofddoel is, maar dit jaar was toch weer erg speciaal. Jullie hebben natuurlijk alle veranderingen binnen onze club meegekregen dus we hebben hard moeten werken om er weer te staan. En hoe! 

Vrijdag begon dit geweldige carnavals feest in onze home town, Eindhoven. We waren uitgenodigd door café d'n hertog. Dit was de eerste keer dat wij hier moesten spelen. De sfeer zat er goed in en je voelde gewoon dat iedereen, wij maar ook het publiek, zin hadden om 5 dagen los te gaan en te gaan feesten. Het eerste setje was niet het beste maar de kop was eraf. Op naar Nuenen waar we weer een set mochten spelen tijdens concours ludique. Een zeer warm welkom kregen we weer en als extra presentje een heuse lichtstaaf. Dit setje ging al veel beter! Na nog wat biertjes te hebben gedronken op naar het stadspaviljoen in Eindhoven. Ik durf toch wel te zeggen dat Toeter Stemmen bij de Dommelaers tot 1 van onze favoriete optredens behoord! 

Jemig wat was het weer lekker druk! Super fijn muziek gemaakt. Iedereen vond de nieuwe nummers gaaf en merkte niks van onze "veranderingen". XBB was gewoon weer in the house. Na een lekkere snack en wat sap zijn we richting ons bedje gegaan. 

Doordat we 2 extra leden hebben moesten we 2 busjes huren. De route die we af moeten leggen om iedereen thuis te krijgen is behoorlijk maar dat mag de pret zeker niet drukken. 

Zaterdag waren we weer te vinden in het fijnfisjenie café. Ook hier kende we de weg en hebben we onder begeleiding van de Floor manager weer een super leuk optreden gehad. De berichten op fb en whats app stroomde binnen. We waren goed in beeld! 

Op naar de tent in Eindhoven met als niet afgesproken stop in de Heuvel galerij! Man wat klinkt het toch lekker in die galmbak. Even knallen met Hello en tijdens Per spoor gingen we los. Door naar de tent die echt afgeladen vol stond. Oke? Gaan wij al deze mensen bereiken en gaan ze mee doen? En of! Man man, wat was dit gaaf! Heel de tent hoste er op los. Ons nieuwe nummer "Living on a prayer" was zo gaaf! Heel de tent zong mee. Zo gaaf. Kippenvel. We raken er maar niet over uitgesproken! Zo vet. 

Na een lekker shoarmatje te hebben genuttigd moesten we door naar Rosmalen. Druk...dat is het enige wat we hierover kunnen en willen zeggen. Daarna afsluiten in Helmond tijdens het oranje bal. We moesten 2 setjes spelen. Het was dit jaar anders opgezet dan vorig jaar. We mochten spelen op het balkon. Hoe vet. We hebben ons laatste optreden iets vervroegt. Het was een mooie dag met genoeg bier. Tijd om lekker te slapen. 

Zondag overdag hadden we net als alle voorgaande jaren, vrij. Iedereen kon lekker uitslapen of heerlijk met de kids op stap. 

Rond 20.00 uur stonden onze 2 eXperience BrassBussen in Tilburg. Een optreden in de drukke straat naast de kerk waar iedereen uit z'n plaat ging. Dan merk je goed dat onze muziek tijdloos is. Daarna een optreden in een lege kroeg. Dit was een stuk minder interessant. We hebben er gewoon een soort repetitie van 20 min van gemaakt. Tijd om te gaan naar een oude klassieker: het halve zolen bal in Waalwijk. Hier zijn we ook al vaker geweest en komen hier graag terug. Super leuk publiek en we zijn altijd meer dan welkom bij de halve zolen. Bedankt voor weer een geslaagde avond! 

Maandag stond er op ons schema: Helmond Prijsbloase , Eindhoven Pulle Vulle, Dreunen Inside Out en Waalre bij de Keienkraokers. Na een heerlijk ontbijt bij onze Jaapio en Marjoloein zijn we naar het centrum van Helmond afgereisd. Het duurde even voordat de dag opgestart was en iedereen wakker was in Helmond, maar we hebben een leuke dag gehad en heerlijk afgesloten in Waalre. Op naar de laatste dag. 

Vorig jaar op dinsdag waren we ook te vinden in Heeswijk Dinther op het Snertbal. Uiteraard was er weer heerlijke snert en was er veel publiek! We hebben 2 goede sets gespeeld. Op naar het oliebollenbal in Gemonde. We waren iets te laat want de TomTom had er moeite mee om Gemonde te vinden tussen alle weilanden.  We hebben een setje gespeeld en vooral onderling veel lol gehad. Hierna op naar onze sponsor Vestdijk 47 in Eindhoven. Alle leden van XBB kregen een maaltijd aangeboden. We hebben onze buikjes flink rond gegeten en als dank nog 2 nummers gespeeld voor het personeel en een aantal mooie pins uitgedeeld als dank voor dit lekkere eten. 

Nog 3 optredens te gaan in Barney's, D'n Hertog en het Mulderke. Bij Barney's lekker het erop alsof men niet wist dat we kwamen. D'n Hertog daarin tegen was volle bak. Hier dus een top set neergezet. Wat klonk het nog steeds lekker na 5 dagen carnaval. Nu dan echt de laatste in het Mulderke. Niet echt veel publiek maar onze vaste aanhang was ook van de partij dus we gingen nog 1 keer knallen! Dat was hem dan. Wat een top dagen. Veel feest, veel plezier, mooie optredens, gekke optredens met als topper zaterdag de tent in Eindhoven. Wat was dat gaaf! Op naar de volgende optredens! Maar eerst tijd voor wat nieuwe nummers erin te knallen! 

klik hier voor de foto's!

Nieuws

XBB Sponsoren

image image image image

XBB Events

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
No Image
Datum :  11-03-2018
12
13
14
15
16
17
18
19
Datum :  19-03-2018
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

XBB Video

XBB Tweets