We’re back!

Zo, daar zijn we weer!

Wat was het heerlijk he, 6 weken zomervakantie. Wat hebben we genoten van de snik hete zon, de koude biertjes, de bommetjes in het zwembad en vooral 6 weken niets doen. Op zaterdag 18 augustus werd er voor alle leden, aanhang en kids een Beach party gehouden in Casa Denkers. De XBB dag die je niet missen mag! Heerlijk bijkletsen, vakantie verhalen delen en alvast vooruit kijken op het mooie naseizoen. Voor de innerlijke mens werd ook gezorgd. De bbq werd mede mogelijk gemaakt door Bierens Catering. Super goed gevarieerd vlees en heerlijke huisgemaakte salades en sausjes. Voor de kids was er een speciaal pakket samen gesteld. Het was om te smullen! Echt een aanrader, Bierens Catering.

22 augustus stond de 1e repetitie op de planning. Laten we het erop houden dat de bekkies ook 6 weken niets gedaan hebben, dus de lipjes waren aardig dun. We moesten toch aan de slag, want zondag stond ons 1e optreden na de vakantie op de agenda. Dus, gas erop.

Zondag stonden de meeste van ons fris en fruitig om half 10 op de parkeerplaats in Schijndel. Nog even 2 deuntjes warm spelen en gaan met die banaan. Bij aankomst kregen we een heerlijk bakkie koffie en ons speelschema. De Hartemert werd voor de 41 keer gehouden. Een behoorlijk begrip dus in het mooie Schijndel. Dit jaar deden er voor het eerst kappelen mee. Gelukkig wisten we afgelopen woensdag al dat we 5 keer moesten spelen, dus we konden ons hier een beetje op voorbereiden.

Een mega braderie. Super leuke en gezellige kramen met van alles en nog wat. Het zonnetje liet zich meerdere keren zien en er waren veel mensen op de been. De terrassen zaten vol en XBB stond, ondanks onze vakantie, als een huis.

Om 17.00 uur was de prijsuitreiking en tot onze verbazing werden we 1e! Wat een super prestatie na onze vakantie. Via deze weg willen wij de organisatie bedanken voor de leuke en geslaagde dag.

Komende 2 weken gaan wij ons nog even voorbereiden. Op 7, 8 en 9 september zijn we namelijk weer te vinden in Renesse op het mooie Festival aan Zee. Wij hebben hier al weer mega veel zin in.

XBB is back!