Voorthuizen

 

Zaterdag waren wij voor de 2e keer te vinden in Voorthuizen waar de Nationale Kampioenschappen Dweilorkesten werd gehouden. 

In tegenstelling tot vorig jaar stond het zonnetje al strak aan de hemel. Wat wil je nog meer… de hele dag muziek maken in het zonnetje met heerlijke drankjes en terrassen vol publiek. 

Deze dag zijn wij niets te kort gekomen. Bij aankomst staat de koffie klaar, je krijgt een gastvrouw toegewezen die de hele dag ervoor zorgt dat de bolderkar voorzien is van drinken en eten. Zelfs aan zonnebrand was gedacht. Kort om, er werd perfect voor ons gezorgd. 

We hebben 5x mogen spelen en weer een hoop mensen kennis laten maken met XBB. Om half 6, kregen we tijdens de prijsuitreiking te horen, dat we een 2e plaats hadden behaald. Een goede prestaties en een zeer geslaagde dag. Organisatie, bedankt!