PIAS 30 jaar

Het is weer weekend! En wat voor 1! Een druk, vol, maar vooral gezellig weekend staat ons voor de boeg.

Gisteren vierden wij feest samen met onze vrienden van PIAS. Zij organiseerde vanwege hun 30 jarig jubileum een leuke middag die in het teken stond van muziek. PIAS kennende: geen sinas, maar bier, vriendschap en een boel gezelligheid.

PIAS is net als ons niet meer weg te denken uit de kapellen wereld. We kunnen wel zeggen dat we een klik hebben met deze, tja hoe zullen we ze noemen, ouwe rotten. Zeg nou zelf, blauw en roze, die combinatie kent toch iedereen.

Super vereerd zijn wij dat wij deze feestelijke dag met pias mogen vieren. De stormbaan en winnen van Blusswerruk is top, het bier smaakt goed en het is mega gezellig.

Pias, nogmaals van harte gefeliciteerd en bedankt voor het mooie avond feest.