Nieuwe look!!


Zaterdagavond waren wij te gast bij de Keienkroakers. Hun festival werd gehouden in Riethoven. Het was erg leuk opgezet. Een grote tent midden in het weiland en hier omheen een gezellige aankleding. De zon stond rond 19.00 uur nog steeds strak aan de hemel. Mensen wat was het heet. Na aankomst was het dus snel tijd voor een lekker drankje.

Wij kunnen je vertellen dat wij mega veel zin hadden in dit optreden. Misschien was het jullie al opgevallen door de wijziging van onze profiel foto’s op Social, maar wij vonden het weer tijd voor iets nieuws.

Ons wel bekende paarse blouse was nodig aan vervanging toe. Wat ga je nu weer verzinnen. Nieuwe kleding bedenken blijft altijd een uitdaging.

Omdat XBB de afgelopen jaren toch wat veranderd is, losser geworden is, meer feest geworden is, hebben we de keus gemaakt onze kleding hierop aan te passen. Alle leden kregen de opdracht mee om nieuwe kleding aan te schaffen en het resultaat mag er wezen.

Uiteraard konden wij deze aanschaf niet uitvoeren zonder onze Club van 50 en onze sponsoren. Dank je wel!

Een nieuwe uitstraling en een nieuwe look. Daar hoort een nieuw logo bij. Jullie hebben hem gezien en gaan dit logo nog vaker tegen komen. Dank aan Onze Miep dat zij onze nieuwe kleding voorzien heeft van het nieuwe logo.

Nog even terug naar het festival van de Keienkroakers. We mochten 2 setjes spelen. Hierin hebben we een aantal nieuwe nummers verwerkt en heerlijk gespeeld deze avond. Keienkroakers, dank je wel voor jullie gastvrijheid.

De optredens zijn weer in aantocht dus we hopen jullie snel weer te zien!